Weboldal és vélemény egysége

A weboldalhoz tartozó vélemények a weboldalhoz tartoznak, egy egységben jelenítendők meg vele.

Az alkalmazással a világ bármely weboldalához megjegyzést, véleményt fűzhetsz, melyet bárki láthat regisztráció nélkül is.
A program azt a törekvést valósítja meg, mely szerint "a vélemény és annak tárgya nem különülhet el egymástól".
Fontos, hogy a véleménynyilvánítás személyhez kötődik és rajta is kérhető számon. Ennek érdekében a megjegyzések írása ellenőrzött felhasználóknak áll rendelkezésére. Jelen pillanatban Facebook bejelentkezés szükséges hozzá és a felhasználónak már rendelkeznie kell a személyére vonatkozó megerősítéssel.

Vállald a véleményed, vállald az arcod

Ha véleményed van és azt vállalod, azt csak az "arcod" vállalásával teheted! Itt nincs helye trolloknak és fizetett beszélgetőknek. Cserébe tiszta és átlátható internetet lehet kialakítani, ahol az internetezőnek pontos fogalma lesz arról, hogy a felkeresett weboldal valóban azt nyújtja neki, amire szüksége van. El lehet felejteni a hosszas kereséseket, míg megtaláljuk a választ, mivel a közösség véleménye azonnal megjelenik a felkeresett oldalon.

TROLL-mentes övezet

A véleménynyilvánítás személyhez kötődik és rajta kérhető számon. Ennek érdekében a megjegyzések írása ellenőrzött felhasználóknak áll rendelkezésére. Jelen pillanatban Facebook bejelentkezés szükséges hozzá és a felhasználónak már rendelkeznie kell személyére vonatkozó megerősítéssel.

Szabad vélemény

Az adott weblaphoz kapcsolódó véleményedet szabadon közzéteheted, de nem sérthetsz meg másokat semmilyen indokkal, mert ez eljárást vonhat maga után. Nem állíthatsz valótlanságokat. Nem uszíthatsz... Sorolhatnánk. Ember vagy. Pontosan tudod, hogy mi az, amit nem tehetsz embertársaiddal! Mivel vállalod valós személyedet, így esetleges rendőri intézkedés esetén a regisztrátor felől visszakereshető vagy.

Struktúrált hozzászólás

A felső szintű hozzászólásokhoz, második szintű kiegészítő hozzászólásokat tehetsz. A felső szintű hozzászólások az oldalt, míg a másodszintű hozzászólások az adott hozzászólót minősítik. Jelen pillanatban szavakkal, de a későbbiekben rangsorolással.

Titkosítás és védelem

Személyes adatokat még titkosítva sem tárolunk. Összesített hozzászólásaid listája még akkor sem kapható vissza, ha az adatbázis illetéktelen kézbe kerülne. Hozzáférés csak webcím megadásával történhet és ekkor is csak az adott weboldalhoz tartozó hozzászólások fejthetők vissza. (Ez az üzemszerű állapot).Bővebb technikai leírás itt található

Felhasználó és weboldal értékelés

(Még nem használható funkció)
A weboldalak értékelése a megjegyzések olvasása nélkül is gyorsan áttekinthető a Prelicomment ikonra pillantva.
A felhasználók is értékelésre kerülnek egymás által, így az oldalak értékelése is egységesebb és valósabb képet fog mutatni.

img

Személy és adatvédelem

A rendszer felépítése alapjaiban korlátozza az adatlopás lehetőségét

"...esetleges adatbázislopás esetén az adattáblák tartalma visszafejthetetlen, csak weboldal címekre nyerhető ki adat." A rendszerbeli felhasználói aktivitás nem meghatározható.-